Ets aquí
Inici > General > Concentracions en defensa dels professionals de serveis socials

Concentracions en defensa dels professionals de serveis socials

 

Manifestem la nostra solidaritat amb la treballadora, la seva família i amics, així com amb la resta de professionals de serveis socials que dia a dia estan duent a terme el seu treball amb la màxima implicació i professionalitat.

Tanmateix, volem posar de manifest la precarietat existent en el sector. Massa sovint, se’ls atribueix responsabilitats que no els corresponen en bé de l’èxit de polítiques poc efectives, improvisades i a la manca de recursos per poder donar la resposta social adequada. Cada cop són més habituals -i gairebé s’han normalitzat- les desqualificacions, els insults, les intimidacions i les agressions vers les nostres companyes i companys.

Per aquests motius considerem que és del tot necessària la presa de consciència i el suport dels poders públics, dels agents socials i de la ciutadania, per reforçar el Sistema Públic , on el major actiu del qual són les persones que es dediquen a garantir els drets socials de tota la ciutadania.

Per tot això, convoquem les treballadores i els treballadors a les concentracions unitàries de 15 minuts que tindran lloc el proper divendres dia 30 de novembre a les 12:30 h davant dels centres de Serveis Socials dels Ajuntaments, Consells Comarcals, Diputacions i centres de Treball de Serveis Socials de la Generalitat de Catalunya i, en especial, davant dels Serveis Territorials de la Generalitat a Girona (edifici de Santa Caterina).

Top