Ets aquí
Inici > General > Convoquen una nova vaga a la fàbrica de Nestlé de Girona

Convoquen una nova vaga a la fàbrica de Nestlé de Girona

El comitè d’empresa acusa l’empresa de negar-se a negociar amb els treballadors i anuncien dues concentracions per protestar pel “bloqueig” del conveni i exigir un increment del 3%

Acn Girona 12.02.2019 | 11:05

Convoquen una nova vaga a la fàbrica de Nestlé de Girona

El comitè d’empresa de Nestlé de Girona ha convocat una nova vaga el 10 d’abril i acusa l’empresa de no asseure’s a negociar amb els treballadors.

El sindicat majoritari, UGT, ha anunciat també dues concentracions de protesta el 27 de febrerdavant de la seu de la Generalitat a Girona i el 14 de març a la seu de la companyia a Esplugues de Llobregat.

El secretari general del sindicat a Girona, Xavier Casas, assegura que la multinacional està fent una “rabieta” i alerta que està “en joc” el prestigi de la marca. En aquest sentit, afirma que des de la vaga del 24 de gener no hi ha hagut cap acostament i que, a hores d’ara, no saben si mantenen l’increment de l’1,5% o han tornat a “la casella de sortida”.

El comitè reclama un 3% per recuperar la pèrdua de poder adquisitiu. Les protestes s’han acordat per majoria al comitè (format per cinc sindicats) però la CGT ha decidit convocar una altra vaga el 20 de febrer pel seu compte.

 

Top