Ets aquí
Inici > General > ASSEMBLEA DE DELEGATS I DELEGADES 26 D’ABRIL A GIRONA

ASSEMBLEA DE DELEGATS I DELEGADES 26 D’ABRIL A GIRONA

En la lluita de la Canadenca, en la consecució de drets com la jornada de 8 hores, les vacances remunerades; en l’aplicació de convenis; en la regulació de les categories laborals; en el drets dels treballadors i treballadores i en drets socials; Hi serem, hi som i hi serem.

La UGT som el referent en la lluita de la classe treballadora, el garant de la igualtat d’oportunitats i els pioners en l’avenç social.

Aquest proper 1 de maig, tornarem a sortir al carrer. Per mantenir les conquestes, i fer front a les desigualtats. Com sempre, al costat dels i les treballadores.

Per això us convoquem preaviament a una assemblea de delegats i delegades el 26 d’Abril a les 11h. on intervindran Nuria Gilgado , Secretaria de Política Sindical i Xavier Casas, secretari general de la UGT Comarques Gironines ,  a la Sala d’actes de la UGT Comarques Gironines (carrer Miquel Blay número 1 de Girona)

 

Top