Ets aquí
Inici > General > DIMECRES 19 DE MAIG, VAGA DE 24 HORES BOTIGUES H&M CONTRA L’ERO DESPROPORCIONAT I INJUSTIFICAT

DIMECRES 19 DE MAIG, VAGA DE 24 HORES BOTIGUES H&M CONTRA L’ERO DESPROPORCIONAT I INJUSTIFICAT

9:30h a 12:00h, concentració davant el H&M de Girona i de Salt

 

Ahir dilluns, 17 de maig, va tenir lloc una nova reunió de la comissió negociadora per l’ERO presentat a H&M, en la qual es va traslladar la contraproposta conjunta de la UGT i CCOO en relació a desafeccions i criteris d’ocupació de vacants. També es va reclamar informació addicional pendent d’enviar.

La direcció d’H&M es reafirma en indemnitzacions corresponents a acomiadament improcedent (és a dir, 45 dies per any treballat des d’inici contracte fins a 12 de febrer de 2012 i 33 dies a partir d’aquesta data, amb límit de 24 mensualitats), davant la nostra petició de 45 dies per any treballat en tots els supòsits més una prima addicional, i la petició expressa que l’objectiu principal d’aquestes negociacions és minimitzar l’impacte del ERO reduint de forma considerable el nombre de persones afectades i de botigues que es preveu que es tanquin.

Per aquest motiu, les treballadores i els treballadors d’H&M estan convocats a una nova jornada de vaga demà dimecres, 19 de maig, i a la concentració que tindrà lloc de 9:30h a 12:00h hores davant les botigues de Girona i Salt per denunciar l’acomiadament desproporcionat i injustificat.

Top