Ets aquí
Inici > General > L’EMPRESA NYLSTAR RETIRA LA SEVA INTENCIÓ D’ACOMIADAR 24 TREBALLADORS I TREBALLADORES

L’EMPRESA NYLSTAR RETIRA LA SEVA INTENCIÓ D’ACOMIADAR 24 TREBALLADORS I TREBALLADORES

La mercantil Nylstar va comunicar ahir, al Comitè d’Empresa i a l’Administració, la retirada de l’Expedient de Regulació d’Ocupació que suposava l’acomiadament de 24 treballadors i treballadores.

En el seu comunicat, va manifestar la voluntat d’explorar altres possibilitats que poguessin donar solució a la situació actual.

Davant la retirada de la mesura d’extinció dels contractes per part de l’empresa, la part social retira la concentració programada pel dijous 12 la 12h, a la porta de la fàbrica i obre diàleg amb la Direcció a fi d’explorar aquestes alternatives de les quals fan menció.

Per això, el Comitè d’empresa ha enviat un comunicat a la direcció de l’empresa proposant reunió pel dilluns 16 de gener.

La part social està citada a una compareixença al Parlament de Catalunya, el 19 de gener per buscar alternatives al projecte industrial de l’empresa. A aquesta compareixença, també s’ha convocat al principal accionista, Alfonso Cirera.

La part social creu en la viabilitat de l’empresa i confia que, conjuntament amb l’administració i explorant les possibilitats que puguin aportar-se des del Pla Nacional per a la Indústria, es concretin mesures per a la continuïtat d’una empresa centenària i capdavantera en el sector.

Des del comitè, agraïm a la totalitat de la plantilla Nylstar el suport rebut a tota l’acció sindical realitzada.

 

Top