Ets aquí
Inici > General > DIA INTERNACIONAL DE LA DONA TREBALLADORA A GIRONA

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA TREBALLADORA A GIRONA

 

El divendres 3 de març les 12 h del migdia, commemorarem el Dia Internacional de la Dona Treballadora del 8 març transformant, de fum Lila feminista, la ciutat de Girona des del carrer Bonastruc de Porta de Girona.

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, la UGT cada any escollim un lloc emblemàtic per a la lluita feminista. L’any 2021, vàrem transformar de Lila el Pont de Ferro, significant el pas del trànsit de la vida laboral de les dones i les barreres professionals.

L’any 2022, es va escollir la Catedral de Girona, on vam dur a terme un aquelarre transmutador amb fum lila feminista d’aquest espai simbòlic del patriarcat de la societat gironina.

Aquest any, ens convoquem davant de la nostra seu de la UGT de Girona , espai que simbolitza el compromís històric de la lluita sindical amb el feminisme i l’avanç dels drets socials i laborals de les dones.

Aquest dia durem a terme una performance d’escalada de l’edifici, des d’on alliberarem el nostre fum lila feminista per tal que Girona s’embolcalli de valors sindicals i de lluita, i esdevingui una ciutat igualitària i lliure de masclisme.

Intervindran durant el llarg de l’acte en Camil Ros, Secretari General de la UGT Catalunya, l’Eva Gajardo, Secretària d’Igualtat UGT Catalunya, Maxi Rica, Secretari General de la UGT Comarques Gironines, la Gemma Martínez, Secretària Polítiques Socials, Igualtat i Ocupació de la UGT Comarques Gironines, Mª Jesús Malfeitos de la Federació Jubilats i pensionistes UGT Comarques Gironines i Laura Bonet, portaveu nacional de l’Avalot Joves de la UGT de Catalunya.

Col·laboren en l’acte, la Plataforma Sindical de la UGT de Guies de Muntanya (escalada de l’edifci) .

Top