Ets aquí
Inici > General > La UGT demana a totes les administracions que s’impliquin en el salvament del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona

La UGT demana a totes les administracions que s’impliquin en el salvament del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona

El nostre sindicat el considera ple d’activitat i amb una projecció de futur inqüestionable

La UGT de Catalunya demana a totes les parts que s’impliquin en el salvament del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, que encara no ha entrat en la fase de liquidació del concurs de creditors.

En el Parc Científic i Tecnològic de Girona conflueixen més d’un centenar d’empreses, amb un alt nivell de qualificació laboral, tècnic i innovador i, molts grups de recerca científica i tecnològica de la Universitat de Girona. La interacció d’aquest conglomerat genera molta sinergia i el converteix en un dels principals pols econòmics de les comarques gironines. El Parc genera un miler de llocs de treball directes, i molts més d’indirectes.

Tres quartes parts del deute acumulat pertanyen a les administracions públiques, uns 42 milions d’euros. En aquest moment, el Parc es troba en la fase final del concurs de creditors, abans de passar a la liquidació (el 20 de novembre), i dependrà de les diferents administracions que l’activitat pugui continuar o no. És en aquest sentit, que des de la UGT de Catalunya demanem a les administracions que assumeixin les seves responsabilitats i assegurin la continuïtat d’aquest centre neuràlgic gironí.

La responsabilitat del deute per la gestió anterior, cau directament sobre les institucions que, per mal control de la gestió, per no haver fet bé la seva feina, han posat en perill tots aquest llocs de treball.

Ara toca resoldre aquesta situació i salvar el Parc Científic i Tecnològic de Girona, que des de la UGT considerem que té un present ple d’activitat i una projecció de futur inqüestionable.

Deixa un comentari

Top