Ets aquí
Inici > General > CONCENTRACIÓ CENTRE MENORS TUTELATS GIRONA

CONCENTRACIÓ CENTRE MENORS TUTELATS GIRONA

Aquesta noticia, ben rebuda pels professionals dels sectors, no casa gens amb la proposta de crear un macrocentre a Girona amb dues unitats que sumades podran atendre més de 50 infants, amb tota la problemàtica que es deriva pel fet de tenir-ne tants en un mateix espai  per més que estiguin en dos unitats orgàniques compartiran el mateix edifici.

Als treballadors i les treballadores ens preocupa la qualitat de servei que podrem donar als infants en aquestes condicions, tenint en compte la conflictivitat que es pot generar, com ja s’ha posat de manifest en les darreres notícies aparegudes al mitjans de comunicació.

Per aquests motius els treballadors de la Llar Infantil Nostra Senyora de la Misericòrdia estem en desacord per aquesta mesura ja que, com hem dit, no creiem que sigui la més adequada per donar l’atenció que els infants tutelats per l’administració es mereixen, fet que es complica també per la saturació del servei i la freqüent sobreocupació que pateix.

És per això que per fer palès el seu descontentament demà dimarts 24 de gener d’enguany a les 13:40 h es farà una concentració per mostrar-lo a l’exterior de les instal·lacions del centre. Aquesta concentració comptarà amb el suport de la Secció Sindical d’UGT que recolzarà la demanda dels treballadors per tal que es replantegi aquest projecte.

 

Concentració centre menors tutelats Girona

DIA: 24 de gener.
HORA: 13:40 h.
LLOC: Antoni Vares i Martinell, 44. Puig d’En Roca. Girona.

Top