Ets aquí
Inici > General > LA UGT I CCOO CONVOQUEN UNA CONCENTRACIÓ A GIRONA PER EXIGIR OCUPACIÓ, SALARIS I PENSIONS DIGNES

LA UGT I CCOO CONVOQUEN UNA CONCENTRACIÓ A GIRONA PER EXIGIR OCUPACIÓ, SALARIS I PENSIONS DIGNES

El 28 de febrer a les 12h davant de la seu de la patronal FOEG

La UGT i CCOO convoquem aquestes setmanes mobilitzacions a nivell de tot l’Estat per exigir ocupació, salaris i pensions dignes, en un moment, a més, de fort increment dels preus dels subministraments bàsics com l’electricitat i el gas, el que està provocant una constant pèrdua de poder adquisitiu dels ciutadans i les ciutadanes.

 

A Girona s’ha convocat una concentració el proper dimarts, 28 de febrer, a les 12 hores davant de la seu de la patronal FOEG (carrer de Bonastruc de Porta, 15). Intervindran en Xavier Casas, secretari general de la UGT Comarques Gironines, i en Bartomeu Compte, secretari  general de CCOO Girona

BAIXA’T AQUI EL MANIFEST

Top