Ets aquí
Inici > General > ENS DIUEN QUE LA CRISI ÉS COSA DEL PASSAT. NOSALTRES LA PATIM CADA DIA

ENS DIUEN QUE LA CRISI ÉS COSA DEL PASSAT. NOSALTRES LA PATIM CADA DIA

L’ 1 de maig tornarem a sortir al carrer per reivindicar treball digne i drets per a tothom, per rebutjar l’enriquiment injust i il·lícit d’una minoria mentre augmenten la pobresa i les desigualtats, per expressar la solidaritat amb totes les persones que fugen de les guerres i de la fam i denunciar les polítiques de la Unió Europea davant del drama dels refugiats.

Volem ser un crit que desperti als indiferents, que doni coratge als que tenen por, que alerti als poderosos i que ens faci sentir més units que mai en una lluita que continua.

Sortirem per donar veu i suport especialment als treballadors i treballadores de les empreses en conflicte, al jovent que es veu obligat a exiliar-se  laboralment del seu país, a les treballadores que veuen com creix la bretxa salarial i cobren menys pel fet de ser dones, i als aturats de llarga durada que després de tota una vida de treball els volen jubilar pobres i sense expectatives.

Aquest dilluns, les treballadores i treballadors de comarques gironines que creiem que la lluita continua i que si ens mobilitzem la guanyarem, tenim un punt de trobada:

Plaça Independència de Girona a les 12 h del migdia.

No a la precarietat laboral!

Si a la recuperació de drets i poder adquisitiu!

Tot el que no fem nosaltres ningú altre ho farà!!

Us hi esperem!!

Top