19-J, concentració contra les violències masclistes

La UGT Terres de Lleida dóna suport a la campanya #19j #AlertaFeminista, amb l’objectiu d’exigir que l’eradicació de les violències masclistes sigui un tema central i urgent a resoldre per part dels poders públics i la societat en general. Entre d’altres, la campanya demana augmentar a 120 milions d’euros l’assignació pressupostària de l’Estat espanyol destinada a la igualtat i a la lluita contra la violència masclista.

Per tal de visualitzar i denunciar la xacra que suposa l’assassinat de dones i, en moltes ocasions també, dels seus fills, s’han convocat concentracions el proper dilluns, 19 de juny, a les 20 hores a les places de tots els ajuntaments.

IMG_4932

Us animem a participar a les concentracions i a adherir-vos al manifest.

Aquesta campanya és d’àmbit català, a Lleida, la concentració, l’organitza la Marea Lila, i es farà a les 8 del vespre, a la plaça de la Paeria. La campanya exigeix pressupostos, recursos i accions contra la violència masclista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>