Concentració dels treballadors de l’Administració de Justícia

Treballadors de l’Administració de Justícia de Lleida s’han concentrat aquest dimecres al matí davant dels centres de treball per frenar l’atac als drets laborals d’aquest col·lectiu davant la tramitació imminent al Senat de la proposició de llei de reforma de la Llei Orgànica del Poder Judicial, aprovada al Congrés dels Diputats.

justicia-protesta-paga1Aquesta reforma pretén unificar en un els centres de destinació de cada municipal, aprovant així la mobilitat forçosa; prohibeix l’increment de plantilla; en cas d’absència que no suposi vacant, la seva substitució transitòria només es produirà si es tracta d’absència de personal titular, però no si l’absència és de personal interí; el personal interí de reforç serà cessat en el termini màxim de 6 mesos; entre d’altres mesures.

Aquesta mobilització, que s’ha dut a terme a tot l’Estat, és l’avantsala de la jornada de vaga fixada pel proper divendres, dia 16 de novembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>