Convocades tres jornades de vaga al centre de treball d’Atento a Lleida per denunciar la falta de negociació de l’empresa

El Comitè d’Empresa d’Atento, amb majoria de la UGT, ha convocat tres jornades de vaga al seu centre de treball a Lleida, la primera aquest dilluns, 11 de febrer, que continuarà els dies 4 de març i 1 d’abril.

atentoEl motius que han portat el Comitè d’Empresa d’Atento a convocar aquesta vaga són denunciar la sobrecàrrega de feina que ha d’assumir la plantilla per la manca de personal, la falta d’una formació suficient, la pressió que viu la plantilla davant uns objectius marcats per l’empresa inassumibles, el nul compromís de la direcció d’Atento per aplicar mesures correctores psicosocials i el no reconeixement de la categoria Gestor.

El Comitè d’Empresa denuncia l’immobilisme de la direcció d’Atento a l’hora de negociar solucions davant les reivindicacions de la plantilla.

Atento, empresa del sector del telemàrqueting que té centres de treball a tot l’Estat, té una plantilla de 2.500 treballadors i treballadores a Catalunya, 270 a Lleida. La convocatòria de vaga afecta tots els centres que té l’empresa a l’Estat en diferents dates.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>