La UGT-Terres de Lleida signa el conveni d’empresa d’Autobusos de Lleida S.A.

La Secció Sindical de la UGT d’Autobusos de Lleida ha signat avui dilluns el conveni d’empresa d’Autobusos de Lleida S.A. Després d’un any de negociacions, s’ha arribat a un acord satisfactori entre ambdues parts. En aquest sentit, l’increment salarial pactat per l’any 2018 ha estat de l’IPC 2017 més 0,25 %, i pels anys 2019 al 2022 l’IPC de l’any anterior més un 0,50% per cadascun dels anys. També s’han aconseguit millores en qüestions socials, com per exemple un plus per Cap d’Any i un altre per Nadal, entre d’altres.

acord-autobusos-fotopaeria“Estem satisfets amb la manera que hem arribat a l’acord, sense conflictes que podrien causar perjudicis als usuaris”, apunten des de la Secció Sindical d’UGT. Tenint en compte que el transport públic és un dels serveis més valorats pels ciutadans de Lleida i uns dels eixos primordials i vertebradors d’una ciutat verda i sostenible, a més de ser una eina per aconseguir la cohesió social de la ciutat de Lleida.

 

Fotografia: Paeria Lleida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>