Les flequeries i pastisseries de Lleida amb activitat pròpia de restauració hauran d’aplicar el conveni d’hostaleria

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha donat la raó a la UGT establint que el conveni d’aplicació al comerç i establiments amb degustació sigui el conveni col·lectiu d’hostaleria de Lleida.
flecaAixò obliga a les flequeries i pastisseries que serveixen al públic mitjançant preu, menjars i/o beures, per consumir al mateix local o terrassa hauran d’aplicar el conveni d’Hostaleria de Lleida, i hauran de deixar d’aplicar el de flequeries.
Hem de tenir present que les diferències salarials anuals que tenen les persones treballadores amb el lloc de treball de dependents o cambrers en els dos convenis, que ve a ser de 4.500 € anuals com a mínim.
En aquest sentit, el greuge pel qual avui han de passar per aquesta situació és més que evident.
Des de la UGT-Terres de Lleida seguirem vetllant pels drets de les persones treballadores i seguirem actuant enfront de les accions empresarials que sol volen precaritzar les condicions de treball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>