Mobilització de la UGT-FeSP de les Terres de Lleida durant el Ple del Consell Comarcal del Segrià

ugt-consell-comarcalMembres de la UGT-FeSP de les Terres de Lleida s’han mobilitzat aquest divendres al matí durant el Ple del Consell Comarcal del Segrià per reclamar millores laborals de les treballadores i treballadors. El sindicat reclama una reunió amb la seva presidenta, Mª José Invernón, per poder posar sobre la taula les seves peticions.  Reclamen millores laborals, un treball digne, més diàleg i una negociació real, entre altres aspectes.
Estela Guerra, responsable de la secretaria del sector de la UGT-FeSP de les Terres de Lleida, recorda que durant l’any que porten insistint per asseure’s a negociar aquestes condicions laborals dels treballadors del Consell Comarcal del Segrià, la seva presidenta mai s’ha presentat a les reunions. I és ella qui disposa de la potestat negociadora per prendre decisions. És per això, que reclamen una reunió urgent per poder posar sobre la taula les carències en matèria de condicions laborals dels empleats d’aquest ens.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>