Reincorporació pels llocs de treball de Les

La direcció de Sandton ha comunicat als treballadors de les empreses de Les: Neoectra Aran i Carboneco, així com a la plantilla de Aliaga, a Terol, l’ocupació efectiva dels treballadors que es trobaven amb permís retribuït. En aquest sentit, dilluns 18 de maig, tots es reincorporaran al seu lloc deneoelectra-cons treball per anar posant a punt les instal·lacions, fer les proves amb els motors de gas amb la previsió que a data 1 de Juny reiniciïn l’activitat completa. Aquesta activitat es preveu que sigui de 12 hores diàries per aprofitar les hores on la producció elèctrica és rentable.

La direcció de Sandton ha resolt satisfactòriament els contractes per assegurar el subministre de gas.

Des del sindicat de la UGT-Terres de Lleida volem felicitar, tant a la plantilla, com a la resta d’agents implicats: govern de la Generalitat, partits polítics, societat d’Aran… després d’aconseguir la recuperació dels llocs de treball a Les, la qual cosa repercutirà positivament a la Val d’Aran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>