UGT-FICA duplica la seva representació a les eleccions sindicals a BonÀrea (Guissona)

bon-areaLes candidatures presentades per UGT-FICA a les eleccions sindicals celebrades a BonÀrea Guissona han duplicat la representació obtinguda fa quatre anys, al passar de 4 a 8 delegats i delegades. De fet, la UGT-FICA ha estat l’únic sindicat que ha aconseguit augmentar la seva representació en aquestes eleccions, ja que CCOO ha perdut 2 delegats, en passar de 17 a 15, i USOC s’ha quedat amb els 4 delegats que tenia anteriorment.

Es tracta d’un magnífic resultat que posa en relleu la bona feina duta a terme pels nostres companys i companyes en la Corporació Alimentària de Guissona i un revulsiu per seguir treballant en la mateixa línia sindical, per millorar les condicions laborals de tots els treballadors i treballadores del grup.

Amb la nova representació al Comitè d’Empresa, que ens ha donat el doble de força, els nostres delegats i delegades veuran reforçades les seves propostes i exerciran més força en la defensa dels interessos del conjunt de les plantilles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>