La UGT-FICA de les Terres de Lleida informa in situ als temporers del preu/hora que han de cobrar

ugt-ronda-informativa-temporersLa UGT-FICA de les Terres de Lleida ha realitzat aquest dijous una ronda explicativa pels pobles del Segrià per assessorar i informar els temporers dels últims acords arribats en el sector fructícola, tant al camp com a les càmeres de fruita.

En aquestes visites, el sindicat ha detectat “persones amb una situació dramàtica”. Algunes d’elles no tenen ni tan sols passaport. D’altres estan malalts i no poden ni anar al metge. Des de la UGT-FICA de les Terres de Lleida se’ls ha derivat a urgències i posteriorment a l’AMIC-UGT, l’Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya.

La UGT continuarà en els propers dies amb aquestes rondes informatives per acabar amb la discriminació salarial en el sector fructícola que es viu a la demarcació de Lleida.

Cal recordar que la setmana passada el Tribunal Laboral de Catalunya va dictaminar que tots els treballadors i treballadores de les càmeres de fruita cobrin un mínim de 7,08 euros l’hora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>