La UGT-Terres de Lleida celebra que els contractes indefinits a la demarcació superin ja els temporals

atur-lleidaEl sindicat UGT-Terres de Lleida valora positivament les xifres d’atur a la demarcació aquest mes de maig. Segons dades del Ministeri de Treball i Economia Social, la desocupació ha caigut aquest últim mes en 2.168 persones, situant la dada total de desocupats a la demarcació en 18.657 persones. L’atur ha disminuït en tots els sectors, tot i que la caiguda principal l’ha liderat el sector serveis, amb 1.254 aturats menys.

La contractació del mes de maig va augmentar un 46,57% a la demarcació de Lleida en relació amb el mes anterior. Si ens fixem en el nombre total dels nous contractes, dels 15.598 contractes del maig, 6.044 van ser temporals i 9.554 indefinits.

“Estem molt contents amb aquestes xifres, tot i que creiem que l’activitat productiva no ha de sustentar-se únicament en sectors com l’agricultura (camp) i el turisme (comerç i restauració). Lleida necessita una inversió clara en indústria, que doni més estabilitat al teixit productiu del territori”, apunta José Luis, secretari general de la UGT-Terres de Lleida. I afegeix: “Això suposaria més contractes indefinits i més estabilitat laboral per als treballadors i treballadores de la nostra demarcació”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>