La UGT-Terres de Lleida denuncia la dramàtica situació que viuen els treballadors de Correus

correosLes treballadores i treballadors de Correus a Lleida fa anys que reclamen millores i més personal a l’empresa. Però a hores d’ara, tot i les reiterades mobilitzacions, continuen igual. Entre les reclamacions principals destaquen la manca de personal i poder cobrir els torns de vacances. “A dia d’avui els usuaris estan rebent les cartes un cop a la setmana, ja que hi ha d’altres productes més prioritaris”, apunta Carlos Ruiz, secretari general d’UGT Correus a Lleida.

En aquest sentit, Ruiz assegura que si la situació no millora és per “culpa de l’Estat, que no mou fitxa” i ja ha avançat que en el cas que la situació continuï així no descarten l’opció de convocar mobilitzacions arreu del país.

En els últims quatre anys, a Correus hi ha hagut dos convocatòries d’oposicions. No obstant, solament han servit per cobrir les baixes de l’empresa motivades per les jubilacions. Segons assegura el secretari general d’UGT Correus a Lleida, hi ha vacants entre un 30 i un 40% de les places de la demarcació de Lleida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>