Signat el conveni de Pastisseries de la demarcació de Lleida

ugt-signatura-conveni-pastisseriaLa UGT-FICA de les Terres de Lleida ha signat aquesta setmana el conveni de Pastisseries de la demarcació de Lleida, després de mesos de dura negociació. El nou conveni preveu increments salarials des de l’any 2017. És a dir, els treballadors i treballadores del sector veuran incrementat un 1,20% el salari de l’any 2017; un 2,50%, el del 2017; i un 2,50%, el sou del 2019. En aquest sentit, els increments corresponents als anys 2017, 2018 i 2019 no donaran lloc a endarreriments a favor de les persones treballadores.

Pel que fa a l’any 2020, l’increment salarial serà del 2,50%. En aquest cas, els endarreriments a favor de les persones treballadores del sector generades en l’aplicació de l’increment per a l’any 2020, es faran efectius en el termini de tres mesos des de la publicació del present conveni.

El sindicat es mostra satisfet amb l’acord i agraeix els increments salarials pactats, en un moment de necessitat per a la majoria de la població.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>