La UGT organitza el 5 de març la jornada “Paritat=Presa de decisions ?” amb Sissy Vovou (fundadora de Syriza)

cartell_8m2015Des de la UGT de Catalunya, davant la commemoració d’un nou 8 de març, volem expressar el nostre compromís amb la lluita per la igualtat real i efectiva entre dones i homes. De nou, commemorarem el dia a través d’un acte celebrant una jornada conjunta del SNC de la UGT de Catalunya i la Fundació Maria Aurèlia Capmany, en el marc del Projecte europeu “Un futur sense bretxa”

La Jornada tindrà lloc durant el matí del dijous dia 5 de març, a la sala d’actes de Rambla de Santa Mònica n.10 i portarà el nom de:

“PARITAT = PRESA DE DECISIONS ?”

 

10.30 h  Presentació de la Jornada: Josep Maria Álvarez, Secretari General de la UGT de Catalunya

11.00 h  Diàlegs amb Sissy Vovou, activista i feminista grega de referència. És una de les fundadores i activista del partit polític SYRIZA, guanyador de les darreres i recents eleccions gregues i va ser candidata a presidir la organització davant Alexis Tsipras.

Parlarem amb ella sobre la participació de les dones en els sindicats i la seva presència en les estructures sindicals i en els partits, i sobre la polèmica manca de dones en la direcció del nou govern grec. Aprofitarem la seva presència per demanar-li a sobre la situació política i econòmica a Grècia i als països del sud d’Europa, especialment en clau de desigualtats de gènere.
•Entrevista a càrrec d’Aida Ruiz, Directora de la Fundació Maria Aurèlia Capmany

 

12.15h Torn obert de paraules

13.00h Cloenda de la jornada a càrrec de David Papiol , Secretari de Moviments Socials i d’Igualtat de la UGT de Catalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*