UGT obliga IBERIA a rectificar i reincorporar el personal amb limitacions mèdiques als seus llocs de treball

iberiaTal com havia exigit UGT, Iberia ha decidit reincorporar als companys i companyes a les quals havia obligat a agafar un permís retribuït fins el proper 26 de març a causa de limitacions mèdiques.

UGT entenia que la decisió unilateral presa per la companyia, passant per sobre de la Comissió de Treballadors i Treballadores amb Capacitat Disminuïda, atacava directament els drets del personal afectat.

Es torna, així, al camí que mai es va haver de deixar i comença ara un debat seriós sobre aquesta qüestió.

Un debat que UGT entén que ha de tenir com a principis fonamentals la protecció de la salut dels companys i companyes en l’exercici de la seva activitat professional, el respecte als drets com a treballadors i treballadores, i sobretot el respecte al seu dret com a persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*