La UGT de Catalunya, primera força sindical a Telefònica Espanya

Sector_comunicacionesEls treballadors i les treballadores de Telefònica d’Espanya han atorgat de nou la seva confiança a UGT perquè lideri el procés negociador del futur conveni col·lectiu que permeti afrontar amb garanties la inestable situació del sector de les comunicacions, i així salvaguardar ocupació i condicions laborals en un escenari de preocupant incertesa  econòmica i social que ens toca afrontar en els propers anys.
Els resultats de les eleccions a Catalunya, amb un 85,95 % de participació de mitjana a les 4 províncies,  a les quals es triava un total de 56 delegats, han estat:

elecciones

Des d’UGT només ens queda agrair l’enorme participació d’afiliats, afiliades, treballadors i treballadores, així com la confiança dipositada en nosaltres i renovar amb tota rotunditat el compromís de treball, responsabilitat i eficàcia que els companys i companyes ens han imposat amb els seus vots.
A partir d’avui mateix reprenem el nostre treball amb renovada il·lusió per resoldre els problemes dels treballadors i les treballadores de Telefònica d’Espanya i complir el compromís assumit per aconseguir la necessària estabilitat laboral i mantenir la confiança en el futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*