UGT no signarà cap ERO a Vodafone

vodafoneA propòsit del que han publicat avui en diferents mitjans de comunicació sobre la intenció, per part de Vodafone, de dur a terme un ERO sobre la plantilla resultant de la fusió entre la citada companyia i ONO, UGT vol fer algunes consideracions:

•En primer lloc, la possibilitat d’un ERO és una mostra evident  de la manca de voluntat negociadora de Vodafone, ja que tracten els treballadors com xifres, per obtenir una rendibilitat econòmica directa amb l’operació de compra d’ONO.
•UGT no ha tingut coneixement ni informació prèvia sobre la intenció de dur a terme un ERO, a pesar que l’empresa –segons ha estat publicat– dóna per establerts els terminis de negociació.
•UGT sempre ha rebutjat que qualsevol empresa condicioni el volum de la seva plantilla a la rendibilitat económica.
•Recordem, a més, que les plantilles de Vodafone i ONO ja han patit, fa poc temps,  ERO’s a les seves respectives empreses, la qual cosa evidencia que el nou intent de reducció de personal està motivada únicament per interessos comptables.
•Per tot això, des d’UGT, i davant la informació que hem conegut únicament a través dels mitjans de comunicació, manifestem la nostra negativa a signar, en cap cas, un ERO que considerem desmesurat, abusiu e injustificat, per la qual cosa ens oposarem a la seva aplicación amb totes les eines legals al nostre abast.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*