Aconseguit un acord en materia económica en el Conveni del Grup Vips

vips_8Ahir,  després de diversos mesos d’una negociació intensa i plena de dificultats, hem aconseguit un acord sobre matèria econòmica que, de produir-se un acord definitiu sobre el conjunt del conveni col·lectiu,  será part essencial del mateix per la rellevància que té.

Per UGT, des d’un primer moment ha estat essencial aquest capítol i millorar les condicions salarials dels treballadors i les treballadores del Grup després de l’esforç que realitzat en els últims temps. És per això que hem pres la iniciativa en aquesta negociació efectuant nombroses propostes que finalment s’han traduït en aquest acord que, considerem un bon acord per les circumstàncies del sector en general, i de l’empresa en particular, amb la confiança que sigui la base per a una recuperació major, d’acord amb el dret de tots els treballadors i treballadores a la promoció econòmica i professional en els seus llocs de treball.

Gràcies a la tasca desenvolupada per UGT s’ha aconseguit introduir un sistema de retribució variable, per primera vegada en el Conveni Col·lectiu, que garanteix percebre una quantitat  a tots els treballadors i treballadores en funció dels beneficis de l’empresa als quals ells necessàriament contribueixen. D’aquesta manera el repartiment d’incentius passa a tenir un caràcter general per a tots els treballadors i treballadores, independentment de la localització geogràfica de la seva unitat, cosa que ha estat especialment difícil ja que hem hagut de superar importants controvèrsies amb un altre sindicat que en un primer moment no estaba d’acord. Finalment s’ha imposat la raó i l’acord és fidel reflex de les propostes que UGT ha realitzat al llarg de tot el període de negociació.

La pujada salarial com a mínim serà d’un 1.36% de la Renda Mínima Garantida per a l’any 2015, del que una part important es consolidarà en les taules salarials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*