Continuen les jornades de vaga a Groundforce, primer operador de “Handling” a l’aeroport del Prat

groundforceDemà i divendres convocades noves aturades per l’incompliment del conveni. La direcció de l’empresa continua amb una actitud negativa – sense cap voluntat de negociació als actes de mediació-, per això, contínua la vaga convocada per demà i divendres, des de la UGT a Groundforce per denunciar l’incompliment del conveni per part de l’empresa. Les aturades es van iniciar fa dues setmanes i tornaran a repetir-se demà i divendres.

La plantilla exigeix una millora en les condicions laborals i el compliment total del conveni pactat. Els número de treballadors i treballadores afectats pel conflicte són un miler directes i un altre miler d’indirectes, i es preveu un seguiment de la vaga massiu.

Cal recordar que l’empresa Groundforce dóna servei integral de handling a companyies com Air Europa, Alitalia, Qatar Airways, Aeroflot, Airlingus i United Airlines. També atén serveis de handling  d’atenció a l’avió en rampa a Iberia, Vueling, Air Nostrum, KLM, Air France,  British Airways,  EL AL i Aerolíneas Argentinas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*