La UGT convoca vaga al cremallera i funiculars de Montserrat tots els diumenges de juny

cremalleraS’amplien les mobilitzacions per denunciar les desigualtats entre aquests treballadors i els de les Línies Metropolitanes de FGC

La secció sindical de la UGT a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha convocat vaga per als dies 7, 14, 21 i 28 de juny, de 15:30 a 19:30 hores, per denunciar les evidents desigualtats de les condicions laborals dels treballadors i les treballadores de l’explotació de Montserrat respecte als treballadors i les treballadores de les Línies Metropolitanes de la mateixa companyia.

Així mateix, la nostra secció sindical denuncia l’incompliment, des de l’any 2010 fins al 2012, del conveni col·lectiu que es trobava vigent, i que millorava lleugerament algunes d’aquestes condicions laborals.

A causa dels reiterats incompliments i, en conseqüència, l’agreujament de les desigualtats respecte la resta de companys i companyes de FGC, la cinquantena de treballadors i treballadores de l’explotació de Montserrat seguiran les mobilitzacions dutes a terme duran les darreres setmanes com a mesura de protesta i per exigir que la Generalitat, que és qui bloqueja la situació, habiliti les eines de negociació reals per capacitar ambdues parts del conflicte a fi i efecte d’arribar a acords.

Tanmateix, la secció sindical de la UGT-FGC desconeix el paper desenvolupat per la direcció de l’empresa ja que, tot i no tenir capacitat real de negociació podria exigir més autonomia per desbloquejar el conflicte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*