Signat preacord de conveni del Grup Vips

vips_8Ahir, 10 de Juny, es va signar el preacord del text definitiu del III conveni d’empresa del Grup Vips, per les tres organitzacions sindicals majoritàries.

Després de sis mesos de dures reunions i un gran esforç per la nostra banda en portar el pes d’aquesta negociació, hem pogut millorar les condicions de tots i totes  els treballadors i les treballadores plasmant gran part de la nostra reivindicacions en aquest conveni.

Manca la revisió per part del nostre gabinet jurídic i donar trasllat als nostres delegats i delegades però  confiem arribar a una signatura definitiva el proper dia 18 de Juny, amb l’objectiu que tots els companys i les companyes d’aquesta empresa puguem tenir dret a les millores aconseguides en: matèria econòmica, incentius, contractació indefinida, mobilitat, nocturnitat, llicències retribuïdes, no retribuïdes, excedències, seguretat i salut, conciliació familiar, personal i laboral, etc.

Si finalment es signa aquest conveni, en un proper comunicat us explicarem amb tot detall les millores aconseguides.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*