Signat el IV conveni nacional d’aqüicultura marina

aquiculturaEl passat 22 de juny, a la seu de UGT a Madrid, els sindicats UGT i CCOO i la patronal Apromar (Associació Empresarial de Productors de Cultius Marins) van signar el IV conveni col·lectiu per a la aqüicultura marina nacional.

Aquesta norma, amb una vigencia temporal de tres anys, dona cobertura a més de 4.000 professionals del sector aquícola español i entra a regular les relacions laborals i les condicions de treball al sector, des de qüestions econòmiques- on s’ha aconseguit un increment salarial progressiu entre un 1% i un 5%- a d’altres com la jornada, les categories professionals, la contractació, la salut laboral, la formació, etc.

Aquest nou conveni és el resultat d’una visió compartida per tots els agents per tal de millorar la competitivitat del sector i de les seves empreses sense renunciar a la qualitat del treball i a una retribució justa, ajustada a l’experiència i la qualificació dels seus professionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*