La UGT de Catalunya exigeix a la Roca Village que renovi i millori l’acord a què va arribar amb el nostre sindicat l’any passat

RocaLa UGT de Catalunya exigeix a la direcció empresarial del Centre Comercial La Roca Village que renovi l’acord al qual ambdues parts van arribar l’any passat, quan la normativa vigent els va permetre obrir ininterrompudament el centre de dilluns a diumenge, els 365 dies de l’any.

Aquest acord ha permès, per una banda, la conciliació de la vida laboral i familiar, i de l’altra, ha fixat la voluntarietat per treballar en diumenges o festius, així com l’incentiu econòmic per aquells treballadors que ho facin: 70 euros + un dia lliure addicional . Així mateix, l’acord ha permès crear un espai adequat per al descans dels treballadors i les treballadores, i el compromís de crear una llar d’infants per als fills i filles dels treballadors i treballadores.

Aquest pacte tenia una vigència d’un any. Ara toca seure de nou per negociar-ne la continuïtat.En aquest sentit, la UGT de Catalunya exigeix a la direcció de l’empresa un increment econòmic del preu dels festius treballats voluntàriament, i una aposta real i decidida en matèria de conciliació de la vida laboral i familiar, amb la posada en marxa de la llar d’infants a què es va comprometre la direcció en l’acord anterior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*