UGT convocarà vaga a Rodalies Catalunya davant l’externalització de serveis imposada per RENFE

renfeEl passat divendres es va celebrar a Barcelona la segona reunió de la Comissió de Conflictes interposada per UGT pels següents motius:

•La política d’externalització del servei prestat pel personal Comercial de RENFE Viatgers S.A. a l’Estació de Sants.
•La utilització de vigilants de seguretat per a la realització de les funcions encomanades al personal d’Intervenció.
•La reducció en les retribucions ocasionades al personal dels Centres de Gestió de Rodalies de Catalunya després del tancament d’estacions de l’any passat, conseqüències de la decisió unilateral de l’Empresa que ja van ser denunciades per aquesta organització en el seu moment.

La reunió de la Comissió va finalitzar sense acord. Des de UGT, després de la primera reunió de la Comissió de Conflictes, albergàvem moltes esperances de poder aconseguir  un acord que desencallés definitivament les problemàtiques denunciades i satisfés a les parts afectades.
Davant l’entossudiment de l’empresa, i després d’intentar aconseguir un acord que aclarís el futur dels llocs de treball que estan en joc a Barcelona Sants, es garantís el compromís a revisar les quantitats percebudes per clau 468 als Centres de Gestió i s’esclarís un més que dubtós futur per al personal d’intervenció si permetem que els vigilants de seguretat realitzin les seves funcions, no ens ha quedat més alternativa que acabar la reunió sense arribar a cap acord i convocar en la major brevetat VAGA A BARCELONA PER AL PERSONAL COMERCIAL DE RODALIES DE CATALUNYA: INTERVENCIÓ, ESTACIONS I CENTRES DE GESTIÓ.

La convocatòria de vaga es registrarà aquesta setmana i en breu us informarem del dia i lloc on s’efectuaran assemblees informatives per explicar com s’ha arribat a aquest punt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*