La UGT guanya les eleccions sindical a Media Markt Hospitalet

Media-Markt-tiendaLa UGT es consolida com a força sindical majoritària a Media Markt Hospitalet en aconseguir 3 dels 5 delegats del comitè d’empresa a les eleccions sindicals celebrades el passat 23 de juliol.

 Els treballadors i treballadores de Media Markt Hospitalet amb els seus vots confirmen que la UGT és la millor opció per representar els seus interessos i defensar els pocs drets que els queden després de l’aplicació dels dos últims convenis col·lectius signats en solitari pels sindicats Fasga i Fetico.

Els treballadors i les treballadores ni obliden, ni perdonen i saben que el camí cap a un conveni digne i unes millors condicions laborals comencen triant delegats i delegades,  el treball del qual sigui la defensa dels treballadors i les treballadores,  no el seguidisme de les pretensions patronals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*