Convocades aturades a Renfe i Adif els dies 18 i 25 de setembre i els dies 2, 9, 16 i 23 d’octubre

ferroviario2Dissabte passat més de 2.000 ferroviaris i ferroviàries van assistir a la manifestació convocada a Madrid, sota el lema ‘Per l’ocupació i la viabilitat del ferrocarril públic’. Davant del Ministeri de Foment es va llegir un manifest amb les reivindicacions dels treballadors i les treballadores  de ADIF i RENFE que han portat a la convocatoria d’aturades en ambdues empreses, els dies 18 i 25 de setembre i els dies 2, 9, 16 i 23 d’octubre. La generació d’ocupació en ambdues empreses, la paralització de les externalitzacions i la recuperació d’activitats privatitzades, sobretot aquelles que suposin un valor afegit, la definició del futur dels treballadors i les treballadores del Canal de Venda, la integració real dels companys i companyes d’Ample Mètric, un pla de recursos humans viable i eficaç per al personal de Serveis Logístics, així com la resolució dels concursos de mobilitat funcional i geográfica, són algunes d’elles.

Per tot això des d’UGT seguirem impulsant i duent a terme les accions necessàries amb la finalitat de garantir l’ocupació i el futur a Renfe i Adif.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*