Constituïda Mesa negociadora del Conveni Estatal del Grup Zena Restauració

Profesionalhoreca-ZenaDivendres passat, dia 18, va tenir lloc la constitució de la mesa negociadora del conveni d’aquesta  empresa de restauració moderna, representant de  marques tan conegudes com Foster Hollywood i Burger King entre d’altres, on  UGT ocupem set llocs dels nou dels quals es compon la part social en aquesta mesa de negociació.
La reunió va començar amb una explicació per part de la direcció de l’empresa de la que entenen és la situació econòmica de la mateixa i agraint l’esforç dut a terme pels treballadors els darrers anys. Esforç que ha contribuït de manera decisiva a la sostenibilitat de l’empresa i el manteniment dels llocs de treball.

Per la nostra banda traslladem la lògica aspiració de millorar en aquesta negociació, que ara s’inicia, tant els aspectes salarials com  el conjunt de drets continguts en el Conveni Col·lectiu.

En l’àmbit intern, comptant amb els nostres representants en l’empresa, estem perfilant les que seran les línies mestres de la nostra proposta que traslladarem en la primera reunió, ja de negociació, del Conveni.

A quedat fixat també, un calendari de properes de reunions, del contingut de les quals us anirem informant puntualment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*