UGT desconvoca les aturades parcials d’avui 9 d’octubre a Renfe i Adif

renfeDavant els problemes en el tràfic ferroviari que s’estan produint aquests dies a Catalunya i a causa també del pont per la festivitat del proper dilluns 12 d’octubre, UGT, juntament amb la majoria dels Comitès Generals d’empresa d’ADIF i del Grup RENFE, ha decidit desconvocar –únicament avui, dia 9 d’octubre– les aturades parcials previstes en ambdues empreses amb la finalitat de no perjudicar a la ciutadania que, amb motiu del 12 d’octubre, es desplaçarà durant aquests dies.

No obstant això, la conflictivitat es manté mentre ADIF i el Grup RENFE continuïn sense  donar resposta a les reivindicacions dels treballadors i de les treballadores, sent la més urgent la generació d’ocupació significativa que garanteixi el futur i la viabilitat d’ambdues empreses.

Per tant, es mantenen les convocatòries de les aturades previstes els propers dies 16 i 23 d’octubre en els horaris de 00:00 a 02:00, de 13:00 a 15:00 i de 20:00 a 22:00 hores, essent la desconvocatòria d’avui una decisió conjuntural presa en favor dels usuaris, evitant així que es vegin afectats en els seus desplaçaments durant aquest pont del Pilar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*