Intensificarem les mobilitzacions a ADIF i Grup RENFE

renfeAquesta semana continúen les aturades parcials convocades pels Comitès Generals d’Empresa de ADIF i Grup RENFE. Encara que semblava que la pressió de les vagues començava a donar els seus fruits en proposar el Grup RENFE un calendari de reunions intensives, la veritat és que el resultat de les mateixes no està sent l’esperat en no produir-se avenços significatius. A l’empresa ADIF la situació de la negociació no és millor, i encara que les reunions de conveni segueixen celebrant-se, no s’estan donant passos orientats a la consecució d’acords.

És per això que mantindrem les mobilitzacions previstes fins que donin resposta a les reivindicacions plantejades, sent absolutament prioritària la generació d’ocupació en ambdues empreses.

Per tant, si no es produeix un canvi d’actitud important, no dubtarem, des de la unitat sindical, a convocar vagues més contundents, ja que aconseguir l’objectiu és essencial per garantir la viabilitat i el futur de les nostres empreses.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*