UGT guanya les eleccions sindicals a l’empresa FM Logistic de Valls

Plataforma-del-operador-logístico-FM-Logistic-e1402420772848UGT va guanyar ahir les eleccions sindicals celebrades a l’empresa del sector del transport de mercaderies per carretera de la provincia de Tarragona, FM Logísitc, A les eleccions s’escollien 13 delegats i delegades que conformen el comitè d’empresa i els resultats han fet que sigui el nostre sindicat l’únic que compta amb representació en aquest comité, essent els 13 delegats escollits de UGT. A les passades eleccions el resultat va ser 12 delegats de UGT i 1 de CCOO. Des de UGT agraïm la confiança dipositada en els nostres representants i els animem en la tasca que tenen per endavant, per la lluita i la defensa dels drets de tots i totes. L’empresa de logística que centra la seva activitat principalment en donar servei als centres IKEA, està ubicada a la població de Valls i té una plantilla de més de 250 treballadors i treballadores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*