Signat el Conveni Col·lectiu de SAFETY KLEEN

untitledEl divendres 20 de novembre es va signar per unanimitat el conveni de col·lectiu de l’empresa Safety Kleen amb el qual es renova per tres anys un conveni que estableix increments salarials, cada any, fins al 2017 en un període de crisi i de recessió econòmica. Volem destacar que el no perdre poder adquisitiu ha estat un dels principals elements de la negociació.

L’acord ha estat possible gràcies a l’esforç realitzat pels delegats en la negociació que han deixat clar a la direcció de l’empresa que no admetrien  que el salari es quedés estancat.

També van deixar clar que el complement d’antiguitat havia de quedar com està i així ha estat.

D’altra banda, hem augmentat en drets socials ampliant el capítol de protecció a la maternitat i paternitat amb una llicència retribuïda de tres dies per a aquelles persones que per les seves circumstàncies decideixin per la reproducció assistida.

En aquest aspecte podem dir que aquest és un dels primers convenis on es recull aquest dret com a llicència retribuïda. Els progenitors que decideixin acumular la lactància ho podran fer en 20 dies.

Un altre dels encerts d’aquest conveni és l’haver millorat la comunicació i la implicació dels delegats que, sens dubte, han aconseguit millorar aspectes que reclamaven com el capítol de Prevenció de Riscos Laborals.

Finalment des d’UGT i CC.OO. volem valorar aquesta signatura com molt positiva després de gairebé un any negociant i felicitar als delegats per la seva dedicació i implicació en aquesta negociació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*