UGT guanya les eleccions al Hotel Hesperia Presidente a Barcelona

hesperiaAhir van tenir lloc les eleccions sindicals al Hotel Hesperia Presidente a Barcelona, per renovar els 5 membres del comité d’empresa. UGT ha guanyat les eleccions per una majoria unànime ja que han resultat escollits els 5 delegats de UGT amb la totalitat dels vots.

Hem de ressaltar que en els darrers processos duts a terme al Hotel Hesperia Presidente de Barcelona, amb una plantilla de 67 persones, UGT elabora la llista de candidats fent prèviament unes eleccions primàries obertes entre tots els treballadors i les treballadores del hotel, siguin o no afiliats.

Des de UGT celebrem aquest resultat, fruit de la feina duta a terme pels delegats i les delegades i els encoratgem a continuar.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*