Continua la convocatòria de vaga de la plantilla de Metro a Barcelona

metro-barcelonaL’empresa es nega a negociar fins que no es desconvoquin les mobilitzacions. La direcció de Metro Barcelona i el comitè d’empresa van tenir ahir la reunió de mediació pel bloqueig de la negociació del conveni col·lectiu. L’empresa es nega a negociar si no es desconvoquen les vagues convocades per aquest mes de febrer.

Davant de l’ immobilisme de la direcció que rebutja qualsevol negociació o reunió sense desconvocar les convocatòries de vaga, el comitè d’empresa continua endavant amb el calendari de mobilitzacions.

Concretament, s’ha convocat una aturada de cinc hores, de 10 a 15 hores, el dia 2 de febrer, a més d’una manifestació a les 11.30 hores que sortirà de la Plaça Urquinaona i arribarà fins a la Plaça de Sant Jaume.

També s’ha convocat vaga de 24 hores els dies 22 i 24 de febrer, amb motiu del Mobile World Congress (MWC).

Des de fa més d’un mes, el comitè d’empresa demana als diferents estaments amb responsabilitat política sobre Metro de Barcelona que actuïn sobre el bloqueig de les negociacions per part de la direcció de l’empresa, però no s’ha produït cap moviment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*