La UGT demanda Caprabo per l’acomiadament disciplinari d’una delegada al centre de Sant Cugat del Vallès

caprabo--644x362El nostre sindicat considera que es tracta d’una pràctica antisindical en un context de conflicte laboral a l’empresa. La direcció del centre de Caprabo a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) ha acomiadat disciplinàriament una treballadora, delegada de la UGT de Catalunya, amb data 8 de febrer, acusant-la de no haver abonat una compra de 28,26 euros.

La UGT de Catalunya ha presentat una demanda contra l’empresa per pràctica antisindical i n’exigeix la readmissió immediata, ja que és del tot incert que la treballadora hagi realitzat aquest furt i, en tot cas, l’acomiadament seria una mesura desproporcionada, tenint en compte el valor del producte i que la treballadora no tenia cap sanció anterior.

Aquest acomiadament es produeix en un context de conflicte laboral a Caprabo, que ha aplicat de manera unilateral una modificació substancial de les condicions de treball de caràcter col·lectiu que ha suposat la modificació de torns, horaris i distribució del temps de treball així com canvis de centre i grup i/o categoria a 333 treballadors i treballadores d’un total de 101 botigues de tota Catalunya.

La setmana vinent, la UGT de Catalunya interposarà una demanda per conflicte col·lectiu davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, ja que considerem injustificada i desproporcionada aquesta modificació col·lectiva de les condicions de treball, i no descartem convocar mobilitzacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*