UGT i CCOO de Catalunya organitzen el 4 de març un acte en defensa del dret de vaga

vaga-no-es-delicteLa UGT i CCOO de Catalunya organitzem el proper dia 4 de març, a les 11 hores, a la Sala d’Actes MediaTIC (Barcelona Activa) un nou acte en defensa del dret de vaga. A l’acte hi intervindran:                                              Eduardo Rojo Torrecilla, catedràtic de Dret del Treball i la Seguretat Social de la UAB.      Andrés Pérez Subirana, president de l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates. Katiana Vicens, representant de CCOO al Comitè Econòmic i Social Europeu.       Prudencio Colmenero, SMC-UGT de Catalunya. Josep M. Àlvarez, secretari general de la UGT de Catalunya.                                                   Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*