La UGT de Catalunya interposa una demanda contra la direcció de Caprabo

caprabo--644x362Des del Gabinet Jurídic de la UGT de Catalunya s’ha interposat avui una demanda al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per la modificació col·lectiva de les condicions de treball que la direcció de Caprabo ha aplicat.

Les modificacions que s’han dut a terme han estat de caràcter col·lectiu i han suposat la modificació de torns, horaris i distribució del temps de treball així com canvis de centre i grup i/o categoria a 333 treballadors i treballadores d’un total de 101 botigues de tota Catalunya

Aquest conflicte laboral va començar al gener d’aquest any quan la direcció de l’empresa Caprabo va comunicar al Comitè d’Intercentres la modificació substancial de les condicions de treball que afectava a diverses botigues, a l’administració, així com convertir 4 centres de treball en botigues de conveniència – botigues que obren més de 18 hores diàries -.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*