La UGT desconvoca les aturades a Adif Barcelona a l’espera d’un interlocutor vàlid que respongui a les reivindicacions de la plantilla

adif1La UGT de Catalunya mostra la seva estupefacció davant la nul·la voluntat i la incompetència dels responsables polítics de la direcció d’Adif a Barcelona per resoldre els problemes greus que van dur la plantilla a convocar aturades parcials la setmana passada. La manca de capacitat negociadora es va fer palesa ja el passat 18 de febrer, quan la direcció va declinar assistir a la convocatòria de la Generalitat a l’acte de conciliació per la convocatòria de vaga: s’evidenciava  una manca preocupant de respecte vers els treballadors i les treballadores, els representants sindicals i a la ciutadania en general, per no voler ni tan sols intentar resoldre un conflicte que afectava la mobilitat en una setmana clau a Barcelona.

El nostre sindicat denuncia l’alt grau de politització dels directius de l’empresa, que davant l’absència de govern a l’Estat espanyol demostren la incapacitat de negociació per afrontar els problemes que la plantilla pateix a Barcelona i que van motivar la vaga. És per això, que preveient que l’absència de govern a l’Estat tenallarà qualsevol expectativa de negociació, que els sindicats que conformem el comitè d’empresa hem analitzat i valorat la situació, acordant desconvocar les properes aturades dels dies 4, 11 i 18 de març, per tal de no conduir els companys i les companyes a un desgast innecessari davant la impossibilitat d’arribar a una sortida negociada per l’actual absència d’interlocutor. Queda demostrat que a l’altra banda de la taula no hi ha ara per ara cap persona capaç de prendre decisions.

Tot i la desconvocatòria de noves aturades, la UGT continua reclamant i reivindicant la creació d’ocupació a Adif-Barcelona i esperem que la politització dels directius de l’empresa no sigui una rèmora per futures negociacions, i que finalment algú doni la cara davant la situació que actualment estem vivint els treballadors i les treballadores d’Adif a Barcelona.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*