La plantilla de Metro anuncia noves jornades de vaga el mes d’Abril

TMB_metroLa plantilla de metro ha aprovat durant el dia d’avui (tant el torn de matí com el de tarda ) noves jornades d’aturades parcials.  Encara que els treballadors i les treballadores estan disposades a continuar amb les vagues s’ha establert un marge de 2 o 3 setmanes per poder tornar a negociar. Des del comitè d’empresa  s’espera una actitud més positiva per part de la direcció i que es pugui arribar a un acord. És per aquest motiu que no es convoquen vagues ni mobilitzacions aquest mes, per aconseguir un desbloqueig de la negociació.

Amb una amplia majoria els treballadors i les treballadores han decidit que la lluita continua i que el proper 2 d’abril es faran aturades parcials i del 25 al 28, del mateix mes, s’escolliran dos dies més a les properes assembles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*