UGT convoca vaga a l’explotació del Cremallera de Montserrat de FGC els dies 25 i 27 de març

cremallera-montserratLa secció sindical de la UGT a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha convocat vaga per als dies 25 i 27 de març, de 10h a 14h i de 15h10 a 18h10 hores, a l’explotació de Montserrat, que inclou el cremallera i els funiculars de Sant Joan i la Santa Cova.

Després de diverses reunions amb la direcció de l’empresa i de la mediació al Departament de Treball, les negociacions no han avançat, ja que les millores que FGC proposa al comitè no suposen la recuperació de les retallades que els treballadors i les treballadores pateixen des del 2010, a més de l’incompliment de l’anterior conveni col·lectiu, que tenia vigència fins al 2012 i l’empresa va incomplir per decret.  

La plantilla, formada per 50 treballadors i treballadores, denuncia les desigualtats de les condicions laborals dels treballadors i les treballadores de Montserrat respecte als treballadors de les Línies Metropolitanes de la mateixa companyia i demanen a FGC l’equiparació de les condicions del Conveni de Turisme i Muntanya amb el de la xarxa principal.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*