La direcció de Metro de Barcelona rebutja una nova proposta per arribar a un acord amb la seva plantilla

TMB_metroAhir es va dur a terme l’acte de mediació entre el comitè d’empresa de Metro de Barcelona i la direcció d’aquesta. A la reunió, la part social va fer una nova proposta per poder arribar a un acord i paralitzar les aturades previstes per la setmana vinent però la direcció l’ha tornat a rebutjar.

Aquesta vegada, la direcció ha refusat la oferta sota l’excusa de que no està sota els seus paràmetres i no ha afegit cap contraproposta. Un cop més la direcció de Metro de Barcelona deixa constància de la falta d’interès per arribar a acords i per aturar les vagues programades.

Davant de l’actitud de l’empresa continuen convocades les aturades per al 26 d’abril ( de 8 a 10 hores i de 17:45 a 21 hores). L’endemà, 27 d’abril, les aturades seran de 9 a 15 hores i de 22 hores fins a la finalització del servei.

El proper dimecres, 27 d’abril, els treballadors i les treballadores es manifestaran a partir de les 10:30 hores des de plaça Urquinaona fins a plaça Sant Jaume.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*