La UGT convoca 14 dies d’aturades parcials a l’explotació del cremallera de Montserrat durant el mes de juny

cremallera-montserratLa secció sindical de la UGT a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha convocat 14 dies d’ aturades parcials al mes de juny a l’explotació  del cremallera de Montserrat i els funiculars de Sant Joan i la Santa Cova.

Les aturades tindran lloc els dies 5, 12, 19 i 26 de juny, de 10 a 14h i de 15:10h a 18:10h; i els dies 7, 8, 9, 14, 15, 16, 21, 22, 29 i 30 de juny, de 9:30 a 12:30h.

Després de moltes reuniones amb la direcció de l’empresa, les negociacions del nou conveni estan bloquejades. En primer lloc, les millores que proposa FGC al comitè no suposen la recuperació de les retallades que els treballadors i les treballadores pateixen des del 2010. D’altra banda, l’incompliment per part de l’empresa de l’anterior conveni col·lectiu, que tenia vigència fins al 2012.

La plantilla, formada per 50 treballadors i treballadores, denuncia les desigualtats de les condicions laborals dels treballadors i les treballadores de Montserrat respecte als treballadors de les Línies Metropolitanes de la mateixa companyia, i demanen a FGC l’equiparació de les condicions del Conveni de Turisme i Muntanya amb el de la xarxa principal.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*